U bent hier :

Financiele Diensten

A.B.O. Financiële Diensten

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en een totaalpakket aan te kunnen bieden bij de aankoop van uw woning heeft A.B.O. Makelaars onlangs A.B.O. Financiële Diensten opgericht. Bij A.B.O. Financiële Diensten kunt u terecht voor uw hypotheek en verzekeringen voor uw nieuwe woning. Maar ook voor uw pensioen en het totale financiële plan kunt u terecht bij A.B.O. Financiële Diensten. Vanuit onze visie staan een aantal begrippen centraal in de dienstverlening van A.B.O. Financiële Diensten. Deze begrippen vormen het uitgangspunt van het advies.

Fortis Asr

Kwaliteit

De kwaliteit van het advies staat voorop. Om duidelijkheid te scheppen over de kwaliteit van onze hypotheekadviseurs zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Deze onafhankelijke stichting controleert en bewaakt de kwaliteit van het advies van de aangesloten adviseurs op basis van een groot aantal eisen. A.B.O. Financiële Diensten onderschrijft dit van harte en daarom hebben wij ons verplicht te voldoen aan deze strenge eisen.

Onafhankelijkheid

Bij A.B.O. Financiële Diensten heeft u de keuze uit een groot aantal banken en verzekeraars. Want A.B.O. Financiële Diensten is niet gebonden aan enige bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling. Welke hypotheek of verzekering u krijgt aangeboden is dan ook afhankelijk van uw persoonlijke situatie, wensen en verwachtingen.

Deskundigheid

De adviseurs van A.B.O. Financiële Diensten hebben een gedegen basisopleiding gevolgd, zodat zij u goed kunnen adviseren. Daarnaast volgen zij uitgebreide opleidingprogramma's en worden ze voortdurend op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. Want de hypotheekmarkt verandert voortdurend. Nieuwe belastingwetgeving, nieuwe hypotheken en verzekeringen die hierop inspelen maken het er niet eenvoudiger op. Uw adviseur van A.B.O. Financiële Diensten heeft het overzicht en kan u daardoor van een deskundig advies voorzien.

Financiële Planning

Een hypotheek is meer dan de financiering van uw woning. Vaak is een hypotheek de basis voor een financieel plan, waar ook zaken als (levens)verzekeringen en een pensioenvoorziening deel van uitmaken. 'Personal finance' en 'financiële planning' zijn veel gehoorde begrippen, waarmee onze adviseur uw van dienst kan zijn.

Avero

De werkwijze van A.B.O. Financiële Diensten

U bent altijd welkom bij A.B.O. Financiële Diensten; of u nu wilt weten wat uw mogelijkheden zijn, of als u behoefte heeft aan een gericht advies omdat u een nieuwe woning heeft gekocht. U kunt dus altijd bij A.B.O. Financiële Diensten terecht, voor een oriënterend gesprek maar ook voor een uitgebreid advies. Deze twee fasen vragen om een verschillende benadering.

Oriëntatiefase

In de oriëntatiefase maakt de adviseur samen met u een inventarisatie van uw huidige situatie en uw wensen en verwachtingen voor de toekomst. In een uitgebreid gesprek komen de volgende zaken aan de orde:

 • wat is de maximale hypotheek die u kunt krijgen;
 • welke hypotheekvormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen en welke vorm(en) passen bij uw situatie;
 • hoe hoog zijn de verwachte bruto en netto lasten;
 • met welke bijkomende woonlasten moet u rekening houden;
 • op welke manier kunt u risico's vermijden en zekerheden inbouwen.
Klaverblad

Adviesfase

De volgende stap is de adviesfase. Aan de hand van een speciaal ontwikkeld computerprogramma zoekt uw adviseur samen met u naar de hypotheek die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. U heeft de keuze uit een breed scala aan hypotheekvormen, een groot assortiment aan geldverstrekkers en even zovele verzekeraars. Dit mondt uit in een advies op maat, waarbij u de keuze heeft uit:

 • de hypotheek met de laagste lasten;
 • de hypotheek met het minste risico;
 • een hypotheek met veel risico, maar met een grotere kans op een hoge beleggingsopbrengst;
 • een volledig aflossingsvrije hypotheek;
 • een hypotheek met een spaarplan;
 • een hypotheek met een ingebouwde oudedagsvoorziening;

etcetera, etcetera.

De hypotheek waarvoor u uiteindelijk kiest, is er een die is afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Of het nu gaat om een eenvoudige hypotheek of een ingewikkelde combinatie van beleggings- en spaarconstructies, uw belang staat voorop.

Nazorg

Ons advies houdt niet op bij het afsluiten van uw hypotheek. Rond de overdracht van de nieuwe woning rijzen er vaak vragen over de gang van zaken. A.B.O. Financiële Diensten staat u graag bij met raad en daad.

ABO Makelaars