U bent hier :

De Aankoop van een woning

"Voor het kopen van een huis heb ik geen makelaar nodig"

Klopt, advertenties in kranten, speciale bladen met woningen, internet, woningen genoeg. Maar hoe vindt u die woning die precies aansluit bij uw wensen en eisen. En dan heeft u de woning gevonden, waar moet u dan op letten, zijn er gebreken, is er achterstallig onderhoud, zijn er ontwikkelingen die de waarde van de woning in de toekomst zullen beïnvloeden. Hoe gaat het met de koopakte. Vragen genoeg. Het kopen van een huis is een enorme investering.

Doet u dat zonder deskundige hulp ?

ABO-makelaars kunnen u helpen bij het zoeken van uw ideale woning. Daarbij letten wij niet alleen op of de woning overeenkomt met uw wensen maar ook op allerlei andere zaken. De waarde, de courantheid, staat van onderhoud, in wat voor buurt is de woning gelegen, gaat daar in de toekomst nog iets gebeuren wat de waarde van de woning kan beïnvloeden.

ABO-makelaars begeleiden u naar uw ideale woning. Wij hebben de beschikking over een computersysteem waarbij alle NVM makelaars zijn aangesloten. Via dit systeem hebben wij de meest recente informatie over woningen die te koop worden aangeboden. Vooraf is gesproken over hoe die ideale woning er uit moet zien. Op basis daarvan selecteren wij de woningen voor u. Afspraken voor bezichtiging, onderhandeling over de prijs en verdere afspraken, ABO-makelaars regelen het allemaal voor u.

ABO Makelaars